Mer enn bare pukk og grus

I tillegg til å være produsent av pukk og grus, utfører vi blant annet transport og leveranse av steinmaterialer, strøing og salting av veger.

TRYGGHET GJENNOM MANGE ÅRS ERFARING

TRANSPORT AV MASSER FOR BEDRIFTER OG PRIVATE 

Vi transporterer små og store mengder pukk og grus med vår arbeidshest Volvo FH16 til både bedrifter og private. Enten du har behov for lite eller stort lass, vi har kapasiteten til å dekke ditt behov.

Kapasitet: 

8-10 kubikk avhengig av massetype, med mulighet for frakt på opptil 20 kubikk inkludert henger dersom det er framkommelig.

GRUSING AV VEGER 

Trenger du å gruse opp vei i forbindelse med vedlikehold og lignende? Trafikkerte kjørebaner slites over lengre tid, og gruskorn blir kastet ut av veibanen – dette krever periodisk vedlikehold for å bevare sikkerheten til alle trafikanter. Vi har det moderne utstyret, kunnskapen og den riktige grusen som trengs for et langvarig og godt resultat.

STØVDEMPING MED VEGSALT 

I tørre perioder kan støvete veger være et plagsomt problem. Vi utfører støvbinding av grusveier med hjelp av traktor med strøkasse, eller lastebil og strøkasse avhengig av sted og saltmengde.

Oppnå best mulig resultat: 

For best mulig resultat bør saltet strøs på når vegen er litt fuktig, men ikke i regnvær for at saltet skal få best mulig heft. Vi anbefaler at tiltak mot støvdemping starter på våren / sensommeren før problemene dukker opp.

VI UTFØRER OGSÅ

Sikting og sortering

Strøing av glatte veier