Personvern

Personvernerklæring

Ikrafttredelsesdato: 19. mai 2023
Sist oppdatert: 19. mai 2023

 

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene til Lidalen Grustak AS, Gransheradvegen 103, Telemark 3677, Norge, e-post: post@lidalen.no, telefon: 959 34 634 om innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din som vi samler inn når du bruker nettsiden vår ( https://www.lidalen.no ). (tjenesten"). Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten, samtykker du til innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis du ikke samtykker til det samme, vennligst ikke gå inn på eller bruk tjenesten.

Vi kan endre denne personvernerklæringen når som helst uten forvarsel til deg og vil legge ut den reviderte personvernerklæringen på tjenesten. De reviderte retningslinjene trer i kraft 180 dager etter at de reviderte retningslinjene er lagt ut i tjenesten, og din fortsatte tilgang til eller bruk av tjenesten etter dette tidspunktet vil utgjøre din aksept av den reviderte personvernerklæringen. Vi anbefaler derfor at du går gjennom denne siden med jevne mellomrom.

 
 1. Informasjon vi samler inn:

  Vi vil samle inn og behandle følgende personlig informasjon om deg:

  1. Navn
  2. E-post
  3. Mobilnummer
 2. Hvordan vi bruker informasjonen din:

  Vi vil bruke informasjonen vi samler inn om deg for følgende formål:

  1. Brukerstøtte

  Hvis vi ønsker å bruke opplysningene dine til andre formål, vil vi be deg om samtykke og vil bruke opplysningene dine kun når vi mottar ditt samtykke, og deretter kun til formålet som vi gir samtykke til, med mindre vi er pålagt å gjøre noe annet av lov.

 3. Oppbevaring av informasjonen din:

  Vi vil beholde din personlige informasjon hos oss i 90 dager til 2 år etter at brukeren avslutter kontoen eller så lenge vi trenger den for å oppfylle formålene som den ble samlet inn for, som beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi kan trenge å oppbevare visse opplysninger i lengre perioder, for eksempel journalføring/rapportering i samsvar med gjeldende lov eller av andre legitime grunner som håndhevelse av juridiske rettigheter, forebygging av svindel osv. Gjenværende anonym informasjon og samlet informasjon, ingen av disse identifiserer deg (direkte eller indirekte), kan lagres på ubestemt tid.

 4. Dine rettigheter:

  Avhengig av loven som gjelder, kan du ha en rett til å få tilgang til og rette eller slette din personopplysninger eller motta en kopi av dine personlige opplysninger data, begrense eller protestere mot det aktive behandling av dine data, be oss om å dele (port) din personlige informasjon til en annen enhet, trekke tilbake ethvert samtykke du har gitt oss til behandle dataene dine, rett til å sende inn en klage med en lovfestet myndighet og slike andre rettigheter som kan være relevant under gjeldende lover. Til utøve disse rettighetene, kan du skrive til oss på post@lidalen.no. Vi vil svare på din forespørsel i samsvar med gjeldende lov.

  Vær oppmerksom på at hvis du ikke lar oss hente eller behandle de nødvendige personopplysningene eller trekke tilbake samtykket til å behandle det samme for nødvendige formål, kan det hende du ikke får tilgang eller bruke tjenestene som informasjonen din er for ble søkt.

 5. Informasjonskapsler

  For å lære mer om hvordan vi bruker disse og dine valg i forhold til disse sporingene teknologier, se vår Retningslinjer for informasjonskapsler.

 6. Sikkerhet:

  Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av informasjonen din under vår kontroll. Men gitt den iboende risikoen, har vi kan ikke garantere absolutt sikkerhet og følgelig kan vi ikke garantere eller garantere sikkerheten til all informasjon du sender til oss og du gjør det på egen risiko.

 7. Klage-/databeskyttelsesansvarlig:

  Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående behandling av informasjonen din som er tilgjengelig hos oss kan du sende en e-post til vår klageansvarlige på Lidalen Grustak AS, Gransheradvegen 103, 3677 Notodden, epost: post@lidalen.no. Vi vil behandle dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.